11/04/2019: Bezoek ons op Eurofinish 2019

Op 15 en 16 mei 2019 opent de Brabanthal in Leuven opnieuw haar deuren voor hét event voor oppervlaktebehandeling: Eurofinish !

De tentoonstellingen Eurofinish en Materials slaan de handen in elkaar en komen samen als één op 15 en 16 mei in de Brabanthal in Leuven (België). Materials en Eurofinish sluiten als event nauw bij elkaar aan waarbij Materials zich richt op de basismaterialen die een commercieel product maken, terwijl Eurofinish zich focust op de professionals in de oppervlaktebehandelingindustrie.

Registreer via onderstaande knop en krijg gratis toegang tot Eurofinish 2019!

01/02/2019: Welkom Remco!

Met trots stellen we onze nieuwe collega voor ter uitbreiding van ons team.

Op 01/02/2019 start Remco van Oyen als Account Manager in Nederland.

Wij wensen Remco alle succes toe in zijn nieuwe functie!

Alle contactgevens van Remco vindt je hier.

18/01/2019: HaTwee is ook aanwezig op Velofollies in Kortrijk

HaTwee was dit jaar sterk vertegenwoordigd op de velofollies beurs in Kortrijk. Diverse fiets fabrikanten maken gebruik van de kwaliteit poederlakken van HaTwee. Of het nu gaat over standaard Ral kleuren of speciaal gemaakte metallics.

klanten kiezen voor HaTwee omwille van de levensduur, hoger rendement, langer glans- en kleurbehoud en snelle levertermijn van "special" kleuren.

Ook geïnteresseerd in de poederlakken van HaTwee, neem contact op via onderstaande knop.

06/05/2018: Nieuwe productlijn: EVO+

ST Powder Coatings introduceert EVO+, een nieuwe productlijn low-bake structuur coatings die gekenmerkt worden door een hogere efficiëntie en betere oplaadbaarheid ten opzichte van standaardproducten. Deze coatings hebben een uitstekende oplaadbaarheid waardoor er minder laagdikte gespoten moet worden om voldoende dekking te krijgen. Zelfs bij een lagere laagdikte is de esthetische kwaliteit en de corrosieweerstand beter dan standaardproducten.

Geïnteresseerd in een low-bake structuurlakken in combinatie met een lager verbruik en hogere productiviteit?

Geen probleem, contacteer ons, het liefst vandaag nog!

24/04/2018: HATWEE VERHOOGT UW PRODUCTIVITEIT

Naast onze core-business van het leveren van poederlak, is een belangrijk onderdeel van de activiteiten van HaTwee het ondersteunen, adviseren en verbeteren van het volledig poederlakproces. Bij HaTwee zijn we ervan overtuigd dat er in het verbeteren van het poederlakproces heel wat kosten te besparen zijn. Met meer dan 30 jaar ervaring in ontwikkeling, productie en applicatie van poederlak heeft HaTwee de expertise in huis om uw poederlakproces volledig door te lichten. Door het advies van HaTwee in te roepen wordt er met een onafhankelijk oog naar uw proces gekeken, analyseren en bespreken we samen wat er verbeterd kan worden.

Geïnteresseerd in ons deskundig advies? Geen probleem, contacteer ons, het liefst vandaag nog!

02/03: HATWEE IN VOM INFO: ADHESIE

Goed vakmanschap resulteert in een goede verbinding van de verschillende coatings, maar ook tussen uw zakenpartners en u, alsook tussen uw medewerkers en uzelf. Voor VOM info schreef zaakvoerder Hans Hooyberg een interessant stuk over hechting tussen coatings.

Meer informatie of vrijblijvend advies over hechting tussen de coatings (onderling) en het substraat? Aarzel niet en contacteer ons via info@hatwee.be

WITRUIMTE

28/11/2017: ÉÉNLAAGSPOEDERCOATING MET ZELFDE KWALITEIT ALS TWEELAAGSSYSTEEM

In het vakblad Oppervlaktetechnieken deze maand een mooi artikel over de samenwerking tussen Molcon en HaTwee.

Als leverancier van poederlak is het onze taak niet alleen dozen poeder te leveren, maar ook mee te denken met onze klanten en meerwaarde te creëren.

Met de unieke Agripol poederlak leggen we een stevige basis voor een succesvolle samenwerking de komende jaren.

WITRUIMTE

14/07/2017: PROJECT: GARE DE LUXEMBOURG

Gare de Luxembourg volledig aangekleed met HaTwee poeders.

Een mooi voorbeeld van wat HaTwee kan betekenen voor de klant: een moeilijke klus samen met applicateur en leverancier tot een goed einde brengen.

WITRUIMTE

26/06/2017: AGRIPOL VERHOOGT DE RESTWAARDE VAN LANDBOUWMACHINES

CIN Govesan en HaTwee hebben een hoogwaardige poederlak ontwikkeld die de toepassingskost kan verminderen en komt zo tegemoet aan de eisen van de ACE-markt. AGRIPOL is een poedercoating die de kwaliteiten van een primer en toplaag combineert in 1 product. Agripol heeft niet alleen een zeer hoge corrosieweerstand maar ook een uitstekende UV-weerstand en is hiermee een oplossing voor de ACEsector.

Meer informatie of vrijblijvend advies over Agripol? Aarzel niet en contacteer ons via info@hatwee.be

WITRUIMTE

23/03/2017: VIDEOREPORTAGE HATWEE

Voor het zakelijke televisieprogramma "Ondernemen doen we Zo" werd op locatie bij HaTwee een videoreportage gemaakt.

Zaakvoerder Hans Hooyberg gunde ons een blik achter de schermen bij HaTwee en ging op bezoek bij een klant.

Ook benieuwd naar het resultaat?

WITRUIMTE

08/03/2017: CIN GOVESAN

We zijn trots te kunnen meedelen dat de overname van Govesan door het Portugese bedrijf Tintas CIN effectief is vanaf 1 maart 2017. Sinds 2007 vertegenwoordigt HaTwee het Madrileense bedrijf Govesan in de Benelux-markt. Voor HaTwee betekent dit een gegarandeerd groeipotentieel.

WITRUIMTE

06/03/2017: PROJECT BPOST POSTBUS

We zijn trots op het resultaat, trots op de samenwerking tussen HaTwee, onze klant en de opdrachtgever.

Het afgewerkte product, de nieuwe brievenbus van Bpost mag best gezien worden. Brievenbussen met een nieuw design en functionaliteit. Door de afgeronde vorm met beveiligde toegangsgleuf was dit project zowel voor de plaatbewerker als HaTwee een grote uitdaging. Onze coatings zorgen voor een hoge UV-bestendigheid, sterke corrosieweerstand en anti-grafiti eigenschappen.

Binnenkort dus misschien een stukje HaTwee bij u in de straat! Benieuwd hoe deze postbus tot stand kwam?

WITRUIMTE

29/11/2017: VIDEOREPORTAGE: HATWEE OP RTL7

Vereniging ION blikt terug op de jaarlijkse vakbeurs voor oppervlaktebehandelingen SURFACE.

Net zoals voorbijgaande jaren tekende HaTwee present op deze vakbeurs.

HaTwee en zijn kleurrijke kopjes en schoteltjes konden dan ook niet ontbreken in deze reportage.

WITRUIMTE

17/11/2017: ONDERHOUDSVOORSCHRIFT

Eens de stukken gepoederlakt werden volgens de regels van de kunst kunnen ze geplaatst worden. Voor HaTwee is het leveren van poeder niet het eindstation. Nadien moeten deze stukken nog op een frequente basis geïnspecteerd worden en indien nodig geretoucheerd worden.

Dit onderhoudsadvies werd door HaTwee samen gebundeld in een document.

Geïnteresseerd in onze onderhoudsvoorschriften?

WITRUIMTE

29/10/2017: GASTSPREKER OP SIRRIS

Op woensdag 26/10 was HaTwee uitgenodigd als gastspreker op de studienamiddag over Corrosiebescherming van staalconstructies. Organisator was Sirris. Locatie was het MRC te Gent. Samen met René Bode van TQC en Guus Schmittman van Zinkinfo deelde Hans Hooyberg zijn ervaring met verschillende partners uit de staalindustrie.

Hans Hooyberg vertelde de aanwezigen hoe corrosie ontstaat en wat poedercoaten kan betekenen in de strijd tegen corrosie.

Geinteresseerd in de presentatie van Hans?

WITRUIMTE

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek na te gaan. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie