Onze methodologie

Naar een hoger applicatierendement

Voor geïntegreerde lakkerijen hebben we een unieke methodologie uitgewerkt om het poedercoating proces in kaart te brengen en te optimaliseren. In drie stappen kunnen we samen evolueren naar een hoger applicatierendement. Meer weten over onze aanpak of wil je meteen aan de slag? Vraag vandaag nog een audit.

De HaTwee methodiek

123
1

Powdercoating selectie

Selectie van hét geschikte product

Alles start met de selectie van het meest geschikte product. Dit doen onze ingenieurs vanuit een eerste audit op basis van hun doorgedreven kennis en ervaring in de sector en de nodige tests in ons labo.

1

Process engineering

Observatie van het poedercoatproces

Wij volgen jouw productie ter plaatse voor een diepgaande analyse van het poedercoatproces. Afhankelijk van de noden van jouw productieomgeving analyseren we de ingestelde parameters van de oven en spuitcabine. We checken de polymerisatiegraad en sturen het moffelschema bij. Zo garanderen we kwalitatief coatwerk tegen de beste prijs per goed gelakt stuk. Onze rendementstudie keurt als het ware de installatie en brengt het periodiek onderhoud in kaart. We geven u inzicht in het overbrengingsrendement, het rendement van de cyclonen en de standtijd van de slijtageonderdelen van de installatie. Ook bekijken we de ophanging van de stukken. Kortom, in deze fase zien we werkelijk niks over het hoofd. 

1

Optimization

Consultancy op maat

Op basis van de opgedane kennis en inzichten stellen we een volledig plan voor om het proces te optimaliseren in functie van een hoger rendement. Daarenboven organiseren we opleidingsprogramma’s voor de operationele medewerkers en stellen we een lastenboek op.

Benieuwd hoe wij jouw productieproces kunnen optimaliseren?