Jobcoaters

Poederlakkerijen voorzien de producten van anderen van een decoratieve coating die de stukken tegelijkertijd ook beschermt tegen corrosie en verwering.

Voorraadproducten geleverd op 24h

HaTwee levert een ruim gamma van producten op 24h  in België, Nederland en Luxemburg. Heel wat RAL-kleuren en specials staan voor u klaar. Polyestercoatings voor buitentoepassing, in diverse glansgraden, vormen de basis van onze voorraad. Voor het lakken van aluminium, staal, verzinkt of gemetalliseerd staal heeft HaTwee de technologie en het product in huis.

Benieuwd naar de producten die we snel uit voorraad leveren? Kijk even op shop.hatwee.be.

Snelle levering, ontzettende goede aftersales service,… Op het moment dat we ondersteuning nodig hebben, is er voldoende expertise aanwezig om het probleem op te lossen samen
Roel Dijkman, Dijkman Coating

Onze producten

HaTwee is importeur en distributeur voor de Benelux van een uitgebreid gamma poedercoatings, afgestemd in het bijzonder op industriele en architecturale toepassingen voor zowel binnen- als buitenexpositie. Coatings voor éénlaags- en tweelaagssystemen op (al dan niet verzinkt) staal zijn dé specialiteit van HaTwee.

Onze merken

Bestel onze producten online via onze webshop