Meer doen met maatwerkpoeders? Maak kennis met de specials van HaTwee!

Wanneer we spreken over een kleur bijvoorbeeld "blauw" weet iedereen waarover het gaat. Niemand zal denken aan rood of geel en vaak is dit onderscheid meer dan voldoende. Maar er zijn ook heel wat situaties waarbij de omschrijving "blauw" niet volstaat. Zoeken we blauw als de zee of blauw als de hemel? Een eenvoudige oplossing is het kiezen van een tint uit de RAL- kleurkaart. Zo spreken we allemaal over hetzelfde soort blauw. Maar af en toe is de tint blauw die jij of de klant voor ogen hebt niet te vinden in deze kaart. Soms wil je gewoon net iets anders....omdat het moet passen bij een ander onderdeel in een ander materiaal, omdat het deel zal maken van een huisstijl, omdat je je wil onderscheiden van de rest....

Vind je je gading niet binnen de 198 RAL-kleuren? Dan bieden de specials en maatwerk poeders van HaTwee daar een antwoord op. Dankzij onze exclusieve samenwerkingsverbanden leveren we op korte termijn alle NCS-, RAL Design-, Pantone- of huisstijlkleuren. Zo kan je kiezen voor een meer unieke kleur, onbeperkt personaliseren en sneller inspelen op nieuwe trends. Door die verregaande keuzevrijheid vinden steeds meer architecten en interieurdesigners de weg naar HaTwee.

Flexibiliteit door partnerships

Krijg je van je klant een vraag naar een bepaalde messing kleur die mooi moet afgestemd zijn op het messing van de kranen?  Of wil je rekken poederlakken in hetzelfde trendy paars als de verf van de muren? HaTwee levert al maatwerk poeders vanaf 50 kg. Daardoor hoef je niet te kiezen uit het beperkte RAL gamma en heb je alle vrijheid in afwerkingen en kwaliteiten, ook Qualicoat klasse 2. Dat kunnen we waarmaken door onze samenwerkingsverbanden met de beste producenten. HaTwee is distributeur voor de custom powder coatings van Stardust Powder Coatings, die officieel NCS partner is. Bovendien werken we voor maatwerk poeders op grote schaal (vanaf +- 200kg) ook samen met onze leveranciers Cin Govesan & ST Powder Coatings

Bezorg ons de referenties of kleurplaatjes van de gewenste kleur en wij gaan voor je aan de slag. Eerst nog inspiratie nodig? We ontvangen je graag in onze kleurkamer  in Lichtervelde. 

Expressive Naturals by HaTwee: voor een natuurlijke metaallook

Vorig jaar stelden we voor het eerst onze "Expressive Naturals by HaTwee" voor op Architect @ Work in Kortrijk. De vraag naar messing, koper, brons, rose goud, goud, brushed steel, cortenstaal, ... wordt steeds groter. Maar de “echte” materialen zijn vaak te duur of niet geschikt voor de toepassing. In het standaard poederlak gamma zijn er uiteraard al veel mooie metallics, maar die missen vaak de nodige authenticiteit.

Met de Expressive Naturals hebben we ervoor gezorgd dat de gecoate stukken er veel natuurlijker uitzien. Het samenspel tussen de Expressive Naturals coatings en een creatieve applicatie zorgt voor een echte metaal look.

Met deze nieuwe poedercoating collectie willen we aantonen dat je door een creatieve applicatie van poederlak heel verrassende en unieke effecten kan bekomen. Het is ons antwoord op de vraag van de markt naar coatings met meer diepgang en kleuren. Met die accenten kunnen we bijvoorbeeld bij winkelinrichting het verschil maken, wat we graag laten zien met onderstaande voorbeelden.

Bekijk de Expressive Naturals collectie op onze webshop

Deze winkels kregen finishing touch met de poeders van HaTwee

HaTwee leverde een bijdrage aan de inrichting van kledingzaak Fiorelle in Varsenare. De legplanken en kledingrekken, gelakt met poeders van HaTwee, zijn een voorbeeld van de messing look uit de Expressive Naturals collectie (foto 1 & 2). Ook de rekken en hangers in nieuwe lingeriezaak Ohlala in Lendelede zijn gelakt in een gouden kleur speciaal op maat gemaakt in functie van de wensen van de interieurarchitect.

Wil je graag onze Expressive Naturals poeders van dichtbij bekijken? We bezorgen je graag stalen.