Humanizer "Klant centraal" award gewonnen

Klanttevredenheid is de reden van ons bestaan. Dagelijks staat ons team paraat om onze klanten vriendelijk en snel te woord te staan, nauwkeurige informatie te verstrekken, actief mee te denken en oplossingen te zoeken. Hiervoor werden we afgelopen zaterdag beloond: we mochten de ๐—›๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜‡๐—ฒ๐—ฟ ๐—”๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ 'Kl๐—ฎ๐—ป๐˜ ๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—น" in ontvangst nemen. Dank je wel aan iedereen die ons een stem heeft gegeven!

Bij HaTwee is ๐—ธ๐—น๐—ฎ๐—ป๐˜๐˜๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ een van onze hoogste prioriteiten en hiervoorย werden we onlangsย beloond: we mochten de ๐—›๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜‡๐—ฒ๐—ฟ ๐—”๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ 'Kl๐—ฎ๐—ป๐˜ ๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—น" in ontvangst nemen.

Voor ons is het vanzelfsprekend dat het hele team korte communicatielijnen heeft met jou als klant, maar ook met de productie en R&D.

We leggen niet alleen de lat hoog door onze snelle responstijd bij vragen of orders, maar ook door:
โœ”๏ธŽย onze handige ๐˜„๐—ฒ๐—ฏ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—ฝ waar je prijzen, technische eigenschappen en beschikbaarheid van alle poeders kan raadplegen รฉn natuurlijk bestellingen kan plaatsen.
โœ”๏ธŽย ons eigen ๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—ผ waar we bijkomende ๐—ธ๐˜„๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜๐˜€๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—น๐—ฒ๐˜€ uitvoeren.
โœ”๏ธŽย onze ๐—›๐—ฎ๐—ง๐˜„๐—ฒ๐—ฒ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐—ฎโ€™๐˜€: eigen kleurstalen die we je graag (kostenloos) bezorgen.
โœ”๏ธŽย onze ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฝ๐—ฎ๐—ธ door klantspecifieke opleidingen te geven.

ย 

Hartelijk bedankt aan alle klanten & kennissen die voor ons gestemd hebben!โ€