Jobs

TECHNISCH PROJECT MANAGER

 

HaTwee uit Lichtervelde, vlakbij Roeselare, is actief in de Benelux als distributeur en logistieke partner van poedercoatings aan lakkerijen.

Ze onderscheiden zich door het poeder perfect af te stemmen aan de behoefte van de klant én door actief mee te denken aan productiviteitsverbeteringen bij het applicatieproces van de klanten. Poedercoatings zijn vrij van solventen, water en schadelijke stoffen en tot wel 100% recycleerbaar. Door expertise en onderbouwde consultancy streeft HaTwee naar duurzaam ondernemen.

Dit ervaren en innoverende bedrijf zoekt versterking (m/v) van hun team.

JE TAKEN

Via interne en externe opleiding bouw je kennis over poedercoatings en applicatietechnieken op, om daarna aan de slag te gaan als technisch projectmanager.

Je gaat hiervoor langs bij (mogelijke) klantenanalyseert hun productieprocessen en gaat daarna aan de slag om efficiëntie-rendements-, duurzaamheids-productiviteitsverhogingen, etc. te creëren aan de hand van de juiste poedercoating.

Je wendt jouw kennis hiervoor aan en ziet mogelijkheden. Je durft ook zelf intern zaken uit te testen. Je wordt in dit alles ondersteund door de ingenieurs-zaakvoerders en de salesmanager waar nodig.

Je hebt regelmatig contact met de klanten en maakt het verschil door voor hen meerwaarde te creëren. Jouw werkgebied strekt zich vooral over Vlaanderen, waardoor je telkens van thuis uit kan vertrekken naar de klant.

JE PROFIEL

  • Je houdt van “meten is weten”. Je wendt jouw verworven kennis aan om klanten en HaTwee tot een hoger niveau te tillen
  • Je bent hands-on en ondernemend. Je weet van aanpakken.
  • Je kan analytisch denken, ziet het geheel en gaat oplossingsgericht te werk.
  • Je bent gedreven en leergierig om je verder te verdiepen in poedercoatings en verschillende productieprocessen.
  • Je werkt graag in een dynamische onderneming en gaat samen met het hele team om te scoren.
  • Je beschikt over een relevant technisch diploma of een werkervaring waar je relevante kennis kon opdoen in het kader van deze functie.

AANBOD

Je komt terecht in een dynamische KMO en een deskundig en hecht team, waar ondernemerschap en passie voor het vak centraal staan.

HaTwee werkt met toonaangevende Zuid-Europese producenten die houden van efficiëntie en structuur.

Dit is een groeibedrijf met veel potentieel in de Benelux.

Naast een uitdagende job met een grote impact op de organisatie, bieden zij een aantrekkelijke verloning en bedrijfswagen.

INTERESSE?

kato@aanwervingshuis.be of 056 225 880 

Deze vacature wordt uitsluitend behandeld door Het Aanwervingshuis.