+32 51 63 74 20 HaTwee, Koolskampstraat 63, 8810 Lichtervelde

Doelgerichte bescherming

De markt van machines & industrie is zeer breed waardoor de keuze van de poederlak best bepaald wordt in functie van de specifieke toepassing. Zal het item binnen of buiten gebruikt worden? Hoe hoog moet de weerstand zijn tegen uv & corrosie,... ? Is er een bijkomende functionele vereiste zoals hitte bestendigheid, anti-statische eigenschappen, anti-bacteriële eigenschappen,... ? Voor gereedschap, magazijninrichting en indoor transport kan een (low bake) epoxy-polyester volstaan. Voor plaatwerk, silobouw en brandblusinstallaties is een industriële polyester meer aangewezen. Natuurlijk komen ook de nog duurzamere Qualicoat polyesters in aanmerking.

WITRUIMTE

WITRUIMTE

WITRUIMTE

Op zoek naar het juiste poeder voor uw project ?

Hierboven vindt u een overzicht van de typische toepassingen van poederlak binnen deze sector. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijke toepassingen met onze poeders. Aan de hand van de door u gewenste eigenschappen stellen we u graag de juiste artikelen uit ons gamma voor. Bestaat er nog geen stock product dat aan de vereisten voldoet ? Dan bekijken we graag de mogelijkheden voor maatwerk of de ontwikkeling van een nieuw geformuleerd poeder.

  • Wij kunnen onder meer rekening houden met de verwachte duurzaamheid (bestendigheid tegen corrosie, UV, chemicaliën, ...) in combinatie met de eigenschappen van de ondergrond (aluminium, sendzimir, gemetalliseerd staal, thermisch verzinkt staal,...)

  • Of zoekt u een speciaal kleur, effect, …?

  • We passen de poeders ook aan in functie van speciale wensen inzake bekleefbaarheid, bedrukbaarheid, anti-graffiti, anti-statisch,...

  • We nemen tijdens de ontwikkeling de gewenste laagdikte, een ruim moffelschema, de wijze van recycling in de installatie en het type van de oven mee in acht.

  • Al onze producenten hebben een zeer sterk gedigitaliseerd kwaliteitssysteem en een kleine tolerantie in de eigenschappen. Daardoor merkt u geen verschillen tussen de productiebatchen.

We doorlopen graag met u de mogelijkheden en opportuniteiten. Zo streven we naar een perfecte balans tussen functionaliteit, rendement & uitstraling. Wij begeleiden u naar een hoger level!

WITRUIMTE

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek na te gaan. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie