+32 51 63 74 20 HaTwee, Koolskampstraat 63, 8810 Lichtervelde

Bescherming én een beter waardebehoud dankzij Agripol

Elke machine is een verzameling van complexe staalconstructies die als een mecano aan elkaar worden bevestigd. Landbouwvoertuigen, vrachtwagens, tuinmachines en heftrucks (ACE-markt) zijn allemaal toestellen die het resultaat zijn van vakmanschap en uitgekiende "trial and error". Deze werkpaarden moeten jarenlang meegaan en kunnen weerstand bieden aan de extreme omstandigheden waarin ze gebruikt worden. Daarnaast worden deze toestellen vaak doorverkocht, waarbij gebreken de doorverkoopprijs onder druk zetten. De coating kan een cruciale rol spelen in het kwaliteit- en waardebehoud.

TRUIMTE

Coatings voor de ACE markt

WITRUIMTE

WITRUIMTE

Op zoek naar het juiste poeder voor uw project ?

Hierboven vindt u een overzicht van de typische toepassingen van poederlak binnen deze sector. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijke toepassingen met onze poeders. Aan de hand van de door u gewenste eigenschappen stellen we u graag de juiste artikelen uit ons gamma voor. Bestaat er nog geen stock product dat aan de vereisten voldoet ? Dan bekijken we graag de mogelijkheden voor maatwerk of de ontwikkeling van een nieuw geformuleerd poeder.

  • Wij kunnen onder meer rekening houden met de verwachte duurzaamheid (bestendigheid tegen corrosie, UV, chemicaliën, ...) in combinatie met de eigenschappen van de ondergrond (aluminium, sendzimir, gemetalliseerd staal, thermisch verzinkt staal,...)

  • Of zoekt u een speciaal kleur, effect, …?

  • We passen de poeders ook aan in functie van speciale wensen inzake bekleefbaarheid, bedrukbaarheid, anti-graffiti, anti-statisch,...

  • We nemen tijdens de ontwikkeling de gewenste laagdikte, een ruim moffelschema, de wijze van recycling in de installatie en het type van de oven mee in acht.

  • Al onze producenten hebben een zeer sterk gedigitaliseerd kwaliteitssysteem en een kleine tolerantie in de eigenschappen. Daardoor merkt u geen verschillen tussen de productiebatchen.

We doorlopen graag met u de mogelijkheden en opportuniteiten. Zo streven we naar een perfecte balans tussen functionaliteit, rendement & uitstraling. Wij begeleiden u naar een hoger level!

WITRUIMTE

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek na te gaan. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie