+32 51 63 74 20 HaTwee, Koolskampstraat 63, 8810 Lichtervelde

Laat kleur je leven kleuren

Omwille van de afwezigheid van zonlicht worden voor binnentoepassingen meestal epoxies of epoxy-polyester bindmiddelen gebruikt. De ontwikkelaar laat zijn creativiteit botvieren door te spelen met reactiviteit en viscositeit, allerhande metallic pigmenten en leuke effecten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Epoxy-polyester coatings kunnen ook goed versneld worden, waardoor low-bake toepassingen binnen handbereik liggen. Klassiek wordt uitgemoffeld op 160 à 180 °C gedurende 10 minuten, maar er zijn toepassingen waarbij de coating in 10 seconden wordt uitgemoffeld. Poedercoating op metalen kantoormeubelen stralen rust uit, hier en daar met een frivool accent. Fijnstructuur poedercoatings maskeren laspunten. Het typische oranje en blauw is dan weer een uiting van branding voor de magazijnrekken. Epoxy-polyester vormen een zeer sterke bescherming van allerhande metalen objecten, ze zijn flexibel en kunnen tegen een stootje.

WITRUIMTE

WITRUIMTE

WITRUIMTE

Op zoek naar het juiste poeder voor uw project ?

Hierboven vindt u een overzicht van de typische toepassingen van poederlak binnen deze sector. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijke toepassingen met onze poeders. Aan de hand van de door u gewenste eigenschappen stellen we u graag de juiste artikelen uit ons gamma voor. Bestaat er nog geen stock product dat aan de vereisten voldoet ? Dan bekijken we graag de mogelijkheden voor maatwerk of de ontwikkeling van een nieuw geformuleerd poeder.

  • Wij kunnen onder meer rekening houden met de verwachte duurzaamheid (bestendigheid tegen corrosie, UV, chemicaliën, ...) in combinatie met de eigenschappen van de ondergrond (aluminium, sendzimir, gemetalliseerd staal, thermisch verzinkt staal,...)

  • Of zoekt u een speciaal kleur, effect, …?

  • We passen de poeders ook aan in functie van speciale wensen inzake bekleefbaarheid, bedrukbaarheid, anti-graffiti, anti-statisch,...

  • We nemen tijdens de ontwikkeling de gewenste laagdikte, een ruim moffelschema, de wijze van recycling in de installatie en het type van de oven mee in acht.

  • Al onze producenten hebben een zeer sterk gedigitaliseerd kwaliteitssysteem en een kleine tolerantie in de eigenschappen. Daardoor merkt u geen verschillen tussen de productiebatchen.

We doorlopen graag met u de mogelijkheden en opportuniteiten. Zo streven we naar een perfecte balans tussen functionaliteit, rendement & uitstraling. Wij begeleiden u naar een hoger level!

WITRUIMTE

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek na te gaan. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie