Ontmoet ons op MES 21 & Architect at Work

Goed nieuws: beurzen zijn binnenkort weer toegelaten!  We kijken er heel erg naar uit jullie opnieuw persoonlijk te ontmoeten en face-to-face onze nieuwigheden voor te stellen.  Daarom nemen we dit najaar deel aan twee beurzen: MES 2021 en Architect at Work

Materials +Eurofinish +Surface 2021

Vakbeurzen Materials, Eurofinish en Surface gaan samen verder als Materials+Eurofinish+Surface 2021 of afgekort: MES 21. De eerste editie vindt plaats op woensdag 15 en donderdag 16 september 2021 in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch in Nederland. MES21 wordt hét kennis- en netwerkevent voor de sector. Ruim 100 exposanten tonen de laatste innovaties en oplossingen op het gebied van materiaalkunde, productontwikkeling en oppervlaktetechniek. Ook wij presenteren er graag onze nieuwste producten. Kom langs op stand 99! Registreer nu alvast voor uw gratis bezoek via de button hieronder.

*Als HaTwee klant zal u enkele weken voor de beurs ook nog een uitnodiging ontvangen via mail. 

 

Registreer nu gratis

Architect at Work Kortrijk

Op donderdag 21 en vrijdag 22 oktober 2021 neemt HaTwee voor het eerst deel aan Architect at Work. Dit internationale beurs- en netwerkconcept staat er om bekend architecten, interieurvormgevers, designers en projectontwikkelaars te inspireren en informeren over innovaties. De slogan van A@W is niet voor niets "Architect meets innovation". Het thema dit jaar is "Healthy materials", een ideaal moment om de duurzaamheid van poedercoating  in de kijker te zetten en tegelijkertijd onze nieuwste, unieke kleureffecten voor te stellen.

A@W vindt plaats in de Xpo in Kortrijk. Plan alvast uw bezoek