+32 51 63 74 20 HaTwee, Koolskampstraat 63, 8810 Lichtervelde

Poederlak is ons vak, al 30 jaar lang

State of the art

HaTwee is gespecialiseerd in poederlak en heeft een hart voor het vak. Wij betonen de grootste eerbied voor elke industriële en architectonische ambitie, groot en klein. Poederlakkers hebben baat bij een stevig en onderbouwd concept en professionele ondersteuning. Kennis, kunde en ervaring vormen de pijlers van ons bedrijf.Onze ervaring leert dat u als klant en eindgebruiker daar voordeel uit haalt. In deze win-win-situatie van klant- en projectbetrokkenheid, hebben wij inmiddels ijzersterke referenties opgebouwd.

HaTwee denkt in kleur- en glanseffecten

Naast een ruim aanbod van meer dan 800 producten voor binnen- en buitenwerkreikt HaTwee oplossingen aan voor klantspecifieke toepassingen. Welke kleur of glanseffect de klant ook maar wenst of droomt, HaTwee denkt altijd oplossingsgericht.

HaTwee denkt milieu-efficiënt

De gewenste productkwaliteit stemt HaTwee af op de speciale behoeftes van de klant. Zowel kleur als glans nemen we op in de context van het totaalverhaal. Daarnaast focust HaTwee zich sterk op het circulaire. Hoe beperken we de kosten? Hoe passen we poederlak zo efficiënt mogelijk toe als oppervlaktebehandeling? HaTwee denkt de toekomst.

HaTwee denkt groot en klein en in snelle levertijden

U heeft een urgente bestelling, een specifieke opdracht binnen een krappe tijdslimiet? HaTwee staat voor u klaar. HaTwee maakt als fidele partner u beloftes op tijd waar.

HaTwee denkt partnergericht

HaTwee werkt met verschillende poederlakproducenten om een zo ruim mogelijk gamma poedercoatings aan te bieden. Het Spaanse CIN Govesan levert een volledig assortiment multifunctionele RAL-kleuren van superieure kwaliteit voor alle type ondergronden, ook als eenlagige coating op verzinkt staal. Het Italiaanse ST Powder Coatings biedt op zijn beurt een breed aanbod aan in verschillende glansgraden en effecten.

HaTwee denkt technisch en praktisch

Zit u met technische of praktische vragen? Geen nood, we staan u graag met raad en daad bij. HaTwee heeft een hart voor poederlak en is uw fidele partner en metgezel voor grote en kleine producties.

.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek na te gaan. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie