• 2007: OPRICHTING HATWEE

  Sinds november 2007 kunt u terecht bij HaTwee voor poedercoatings. HaTwee is gevestigd in Lichtervelde, centraal gelegen in de provincie West-Vlaanderen in België en wordt gerund door Anne Mie Scheldeman & en Hans Hooyberg. Samen hebben ze sinds 1988 expertise in de sector in zowel de ontwikkeling als productie, applicatie en verkoop van poedercoating.

 • 2007: SPAANSE POEDERLAKLEVERANCIER

  In 2007 startte HaTwee een samenwerking met het Spaanse familiebedrijf Govesan, producent van een compleet gamma poedercoatings.

  Met zijn capaciteit van meer dan 19.000 ton op jaarbasis is Govesan de 2de grootste Spaanse leverancier.

 • 2008: MAATWERK

  In 2008 startte HaTwee met het kleinere maatwerk en met duplex systemen. Tot op heden nog steeds de specialiteit van HaTwee: poedercoatings voor op verzinkt staal.

 • 2009: EERSTE EDITIE VAN KOBBENETTE

  In 2009 vond de eerste editie van het netwerkevent Kobbenette plaats. Kobbenette is een niet te missen event voor iedereen die actief is in de poederlaksector. Nergens komen zoveel applicateurs en toeleveranciers uit de poederlakwereld samen om bij te leren, hun ideeën te delen en business te genereren. Bezoek de website die een overzicht geeft van de poederlakkerijen en toeleveranciers die hun diensten via deze website willen aanbieden.

 • 2011: SAMENWERKING MET ST POWDER COATINGS

  Vanaf 1 oktober 2011 breidde HaTwee zijn gamma uit met de producten van ST Powder Coatings uit Italie .

  HaTwee trekt met ST Powder Coatings de kaart van meer dan 800 standaard voorraadproducten: matte polyester coatings, metallic powder coating voor binnen- en buitentoepassing, mica polyester poedercoatings, marmer effect, textuur en structuur coatings en een brede range aan satijnglans polyester coatings.

 • 2012: 5 JAAR HATWEE

  In 2012 vierde HaTwee zijn 5-jarig bestaan en lanceerde zijn eigen webshop e-Xpresso.be waarop je snel en gemakkelijk een overzicht krijgt van onze poedercoatings. Elke poedercoating wordt visueel voorgesteld aan de hand van een gepoederlakt kopje.

 • 2013: QUALISTEELCOAT

  In 2013 krijgt HaTwee zijn vierde Qualisteelcoat kwaliteitslabel. HaTwee behaalde in 2013 als eerste leverancier van poederlak een kwaliteitslabel voor de hoogste corrosiviteitsklasse C5I/C5M voor verzinkt materiaal.

 • 2013: ONTWIKKELING VAN EEN SUPER PRIMER

  In 2013 wordt een multi-functionele primer ontwikkeld: SuperPrim. Door zijn uitgedokterde formule is SuperPrim de beste ontgassende primer op de markt en draagt het Qualisteelcoat keurmerk.

 • 2017: OVERNAME GOVESAN

  In 2017 wordt onze Spaanse leverancier van poederlak overgenomen door de Portugese wereldspeler CIN. Het familiebedrijf Tintas CIN produceert en verkoopt decoratieve, protectieve en industriële coatings (liquids en powder). Ze zijn gevestigd in Porto en hebben een omzet van 220 miljoen Euro. Samen produceren ze 12000 ton poedercoating die voornamelijk verkocht worden in meer dan 20 landen met oa. België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Polen, Zuid- en Midden-Amerika.

  Door consolidatie wil de CIN groep haar positie in de markt van coatings versterken tot een leiderspositie.

 • 2017: 10 JAAR HATWEE

  In 2017 viert HaTwee zijn 10-jarig bestaan. Ter gelegenheid van deze verjaardag gaat HaTwee voor een nieuwe huisstijl en wordt het logo in een nieuw kleedje gestopt.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek na te gaan. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie