COMPLEET

Competitieve leverancier van kwaliteitsvolle poedercoatings. Een compleet gamma poedercoatings voor binnen- en buitengebruik worden binnen de 24h geleverd.

RUIM 30 JAAR

Onze 30 jaar ervaring in ontwikkeling, productie en applicatie van poederlak stellen we graag ten dienste van onze klanten.

PERSOONLIJKE

De korte communicatielijnen tussen HaTwee en de R&D en Quality Assurance van onze leveranciers resulteren in snelle en in to-the-point oplossingen.

WITRUIMTE

POEDERCOATING ZIT IN ONZE GENEN. AL 30 JAAR.

HaTwee is importeur en distributeur voor de Benelux van een volledig gamma poedercoatings, afgestemd in het bijzonder op industriele en architecturale toepassingen voor zowel binnen- als buitenexpositie.Coatings voor éénlaags- en tweelaagssystemen op al dan niet verzinkt staal is dé specialiteit van HaTwee.

Naast onze core-business van het leveren van poederlak, is een belangrijk onderdeel van de activiteiten van HaTwee het ondersteunen, adviseren en verbeteren van het volledig poederlakproces.

Dit zowel bij looncoaters als bij geïntegreerde bedrijven.

Bij HaTwee zijn we ervan overtuigd dat er door het verbeteren van het poederlakproces veel meer kosten te besparen zijn dan via een lage prijsstrategie.
Met deze werkwijze wil HaTwee zich onderscheiden.

Ervaring werkt altijd!

ONTDEK ONZE POEDERLAKKEN

KWALITEITSCONTROLE

Qualisteelcoat gecertificeerd voor coatingsystemen tot de hoogste omgevingsklassen.

  • Eerste aanbieder met een QSC-certificaat voor coatingsysteem in de hoogste omgevingsklasse C5.

  • HaTwee besteed veel aandacht aan constante en betrouwbare productkwaliteit.

  • Sterke wisselwerking tussen producent en HaTwee resulteert in kwalitatieve klantgerichte oplossingen.

  • Lid Technical Committee Powders QSC sinds 2017

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek na te gaan. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie