E-XPRESSO.BE: SNELLER KIEZEN, SELECTEREN & COMMUNICEREN!

  • Met interactieve zoekfunctie

  • Ook voor het bestellen van uw Make-To-Order

  • Alle nuttige info direct zichtbaar

  • Feedback over beschikbaarheid en prijs

  • Betaalbaar op factuur of creditcard

  • Surf nu vlug naar www.e-Xpresso.be

In onze webshop e-Xpresso.be vindt u de poedercoatings die standaard op voorraad staan van Govesan en ST Powder Coatings. Klanten uit Benelux-landen kunnen via deze website snel kiezen, selecteren en bestellen. Maar er is meer!

HEEFT U NOG GEEN ACCOUNT?

Vraag dan uw login en paswoord aan bij HaTwee of door te klikken op “account maken”. U kunt al een kijkje nemen via de “Free Search”. U surft zo doorheen het ruime aanbod. Handig om deze link aan uw klant of opdrachtgever door te sturen.

ONTDEK ONS RUIM AANBOD!

U kunt al een kijkje nemen via de “Free Search”. U surft zo doorheen het ruime aanbod. Handig om deze link aan uw klant of opdrachtgever door te sturen. Sneller en duidelijker communiceren kan nauwelijks.

De coatings worden visueel voorgesteld door een gepoedercoat kopje en schoteltje om de visuele kenmerken van de coating gemakkelijk te zien en te keuren.

De intuïtieve zoekmachine selecteert voor u snel de coatings die aan meerdere criteria voldoen.

De belangrijkste technische eigenschappen vindt u terug via de icoontjes naast de productnaam. Als u over de icoontje beweegt, komt de legende tevoorschijn.

kijk verder en ontdek de talrijke mogelijkheden!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek na te gaan. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Wij bewaren geen persoonlijke gegevens. Meer informatie