ONS AANBOD
HaTwee is importeur en distributeur voor de Benelux van een volledig gamma poedercoatings, afgestemd in het bijzonder op industriele en architecturale toepassingen voor zowel binnen- als buitenexpositie. Coatings voor éénlaags- en tweelaagssystemen op al dan niet verzinkt staal is dé specialiteit van HaTwee.

Naast een ruime keuze uit meer dan 800 standaard voorraadproducten, biedt HaTwee oplossingen aan voor klantspecifieke toepassingen. De productkwaliteit wordt afgestemd op de behoeftes van de klant en HaTwee bezielt de reductie van de kost van de oppervlaktebehandeling. Ook verzorgt HaTwee het kleinere en/of super urgente maatwerk voor haar klanten.

KWALITEIT MET DE GLIMLACH!
HaTwee streeft een lange-termijn-relatie met haar klanten na. Daarom besteedt HaTwee veel aandacht aan een constante en betrouwbare productkwaliteit dat voldoet aan de wettelijke bepalingen terzake. Deze wordt aangeboden tegen een marktconforme prijs én met een hoge servicegraad. De sterke wisselwerking tussen producent en HaTwee biedt een hecht partnership. In het eigen laboratorium kan HaTwee snelle checks uitvoeren. De labo"s van de verschillende producenten zijn uitgerust met de modernste apparatuur en staan ten dienste van de klant.

HaTwee realiseert een hoge on-time-delivery. Alle nodige en nuttige informatie wordt real-time aangeboden via de website www.hatwee.be en via het distributieconcept www.e-Xpresso.be.
HaTwee staat voor korte productietermijnen van maatwerk en een accurate voorraad van standaard producten. Alle klanten genieten een stevige basisservice, de key-accounts worden gepamperd met logistieke extraatjes, dieper advies en intense toepassingsbegeleiding.

WIJ DURVEN U RECHT IN DE OGEN TE KIJKEN!
HaTwee wil een kennisgerichte organisatie zijn met een door de klant gewaardeerde toegevoegde waarde.
Daarom is HaTwee ook actief lid van verschillende vakorganisaties, beroepsverenigingen en normcommisies. Ook jaarlijkse netwerkevents en beursdeelnames behoren tot de essentiele bronnen van informatie voor HaTwee en haar klanten.

HaTwee werkt systematisch en voortdurend aan de optimalisatie van haar organisatie. Vanaf de start werd geopteerd voor een degelijk ERP-pakket wat jaarlijks wordt bijgewerkt om aan de behoeftes van een snel groeiende organisatie te voldoen. Alle activiteiten worden gedocumenteerd via de modernste technieken om zo de klanten en de medewerkers eenvoudig, snel en correct de nodige informatie te verschaffen.

DAT GEEFT EEN GOED GEVOEL!
De medewerkers van HaTwee nemen altijd een transparante en positieve houding aan en denken in functie van oplossingen. De producten worden met de glimlach en met kennis van zaken aan de klant aangeboden. Het belang van een gezond bedrijf en de lange-termijn-relatie staan hierbij centraal.

HaTwee wil een financieel gezond bedrijf zijn dat zijn engagementen en afspraken steeds nakomt. HaTwee streeft daarom naar hoge klantentevredenheid, in evenwicht met de bedrijfsdoelen. Binnen de organisatie functioneert iedereen zelfstandig, systematisch en zijn alle medewerkers bereid tot polyvalentie. Elk individu werkt in teamverband en streeft stap-voor-stap naar continue verbetering.

HaTwee biedt respect voor het individu en zijn/haar directe omgeving. De relatie tussen werk en privé dient in evenwicht te zijn. Plezier hebben in het werk is belangrijk. HaTwee biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden aan en heeft respect voor mens, milieu en leefwereld.

HELDERE VISIE
HaTwee wil met deze missie en dit beleid een belangrijke rol vervullen in de commodity markt van poedercoatings. HaTwee hecht daarom veel belang aan risicospreiding. Primordiaal hierbij is te werken met leveranciers die op professionele wijze kwaliteitsproducten snel kunnen aanleveren. HaTwee haalt het beste van elke leverancier naar boven en stelt dit ter beschikking van een breed aantal klanten om zo uit te groeien tot een betrouwbare partner, geborgd door een Kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001.

Over ons | Webshop | Make to order

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën.
Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.Meer informatie