28/11/2017: éénlaagspoedercoating met zelfde kwaliteit als tweelaags systeem

Het verhaal van Molcon en HaTwee in het vaktijdschrift Oppervlaktetechnieken over Agripol. Een éénlaags poedercoating met dezelfde kwaliteit als een tweelaags systeem. Een mooi voorbeeld hoe HaTwee samen met de klant aan procesoptimalisatie doet en een klantspecifieke oplossing aanreikt in de vorm van maatwerk.

LEES HET ARTIKEL HIER

14/07/2017: Gare de Luxembourg

Gare de Luxembourg volledig aangekleed met HaTwee poeders. Een mooi voorbeeld van wat HaTwee kan betekenen voor de klant: een moeilijke klus samen met applicateur en leverancier tot een goed einde brengen.

26/06/2017: Agripol verhoogte de restwaarde van landbouwmachines

CIN Govesan en HaTwee hebben een hoogwaardige poederlak ontwikkeld die de toepassingskost kan verminderen en komt zo tegemoet aan de eisen van de ACE-markt. AGRIPOL is een poedercoating die de kwaliteiten van een primer en toplaag combineert in 1 product. Agripol heeft niet alleen een zeer hoge corrosieweerstand maar ook een uitstekende UV-weerstand en is hiermee een oplossing voor de ACEsector.

LEES MEER

23/03/2017: Videoreportage HaTwee

Voor het zakelijke televisieprogramma "Ondernemen doen we Zo" werd op locatie bij HaTwee een videoreportage gemaakt.

Zaakvoerder Hans Hooyberg gunde ons een blik achter de schermen bij HaTwee en ging op bezoek bij een klant.

Ook benieuwd naar het resultaat?

08/03/2017: CIN GOVESAN

We zijn trots te kunnen meedelen dat de overname van Govesan door het Portugese bedrijf Tintas CIN effectief is vanaf 1 maart 2017. Sinds 2007 vertegenwoordigt HaTwee het Madrileense bedrijf Govesan in de Benelux-markt. Voor HaTwee betekent dit een gegarandeerd groeipotentieel.

Lees de volledige mededeling m.b.t. de overname van Govesan hier.

06/03/2017: Bpost brievenbus

We zijn trots op het resultaat, trots op de samenwerking tussen HaTwee, onze klant en de opdrachtgever.

Het afgewerkte product, de nieuwe brievenbus van Bpost mag best gezien worden. Brievenbussen met een nieuw design en functionaliteit. Door de afgeronde vorm met beveiligde toegangsgleuf was dit project zowel voor de plaatbewerker als HaTwee een grote uitdaging. Onze coatings zorgen voor een hoge UV-bestendigheid, sterke corrosieweerstand en anti-grafiti eigenschappen.

Binnenkort dus misschien een stukje HaTwee bij u in de straat!

Lees het artikel van HaTwee in VOM info, het maandblad van de Belgische Vereniging voor Oppervlaktetechnieken van Materialen. (Artikel VOM info, 02.2017)

29/11/2017: HaTwee op RTL7

Vereniging ION blikt terug op de jaarlijkse vakbeurs voor oppervlaktebehandelingen SURFACE.

Net zoals voorbijgaande jaren tekende HaTwee present op deze vakbeurs.

HaTwee en zijn kleurrijke kopjes en schoteltjes konden dan ook niet ontbreken in deze reportage...

17/11/2017: Onderhoudsvoorschrift

Eens de stukken gepoederlakt werden volgens de regels van de kunst kunnen ze geplaatst worden. Voor HaTwee is het leveren van poeder niet het eindstation. Nadien moeten deze stukken nog op een frequente basis geïnspecteerd worden en indien nodig geretoucheerd worden.

Dit onderhoudsadvies werd door HaTwee samen gebundeld in een document.

Geïnteresseerd in onze onderhoudsvoorschriften?

VRAAG ZE HIER NU AAN

29/10/2017: Gastspreker op Sirris

Op woensdag 26/10 was HaTwee uitgenodigd als gastspreker op de studienamiddag over Corrosiebescherming van staalconstructies. Organisator was Sirris. Locatie was het MRC te Gent. Samen met René Bode van TQC en Guus Schmittman van Zinkinfo deelde Hans Hooyberg zijn ervaring met verschillende partners uit de staalindustrie.

Hans Hooyberg vertelde de aanwezigen hoe corrosie ontstaat en wat poedercoaten kan betekenen in de strijd tegen corrosie.

Geinteresseerd in de presentatie van Hans?

VRAAG DEZE DAN NU AAN

Over ons | Webshop | Make to order

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën.
Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.Meer informatie